Uitgeverij Syntax Media
Hooghiemstraplein 124
3514 AZ Utrecht
T 030 276 91 19
E
Geen verzendkosten binnen Nederland

Boek: Veilig en verantwoord werken

Veilig en verantwoord werken

Een kennismaking met risico`s en risicobeheersing voor alle HTO-opleidingenHeron-reeks HBOIr. J. van Gijn, Dr. A.W. Zwaard

Dit boek wil duidelijk maken, speciaal voor studenten die een technische opleiding volgen, wat verantwoord werken is. Bij verantwoord werken geeft men zich rekenschap van dat wat men onderneemt. Daarvoor is kennis nodig: kennis van mogelijke risico`s, maar ook kennis van de achtergronden van die risico`s. Door de behandeling van die achtergronden - die van chemische, natuurkundige, biologische, maar ook van sociologische aard kunnen zijn - heeft het boek een brede achtergrond.
Door de volgorde van de hoofdstukken kan de geleidelijke overgang worden getoond van enerzijds de risico`s waarvan de gevolgen direct en heftig kunnen optreden, zoals bij brand en explosie, en anderzijds de risico`s met meer sluipende gevolgen, bijvoorbeeld bij verwaarlozing van het milieu. En daar tussenin de mogelijke gezondheidsrisico`s van het dagelijks werk. Daaraan vooraf gaat een hoofdstuk met een beschouwing van risico`s in het algemeen.
Deze 3e druk is op een aantal belangrijke punten geactualiseerd.

€ 34,00
ISBN: 9789077423844
pagina's: 192
druk: 3e druk (2011)

InkijkexemplaarInkijkexemplaarInkijkexemplaarInkijkexemplaar